Veibeskrivelse

Fra Oslo:

Følge E18 mot Kristiansand og ta av ved avkjørsel ANDEBU. 5 km. fra avkjørsel rett opp i landet til skiltet FOSSNES står . Sving av til venstre før kirken og følg alleen og bakken opp. Første til venstre, velkommen til Fossnes. Fra Oslo til Fossnes : snaue 1 1/2 time.

Fra Kristiansand:

Følg E18 mot Oslo. Ta av til STOKKE. Kjør rundkjøringen over E18 mot Borgeskogen. Kjør den nye veien til du kommer til et trekantkryss, hold til høyre og neste kryss til venstre,- skiltet FOSSNES. Kjør forbi hester og hus til neste kryss. Ta til høyre og kjør forbi en fotballbane. Velkommen til Fossnes første til høyre. Fra Kristiansand til Fossnes ca.3 timer.

Fra Andebu:

Ta av til høyre etter Arnadal kirke og følg allen til høyre. Opp en bakke, første til venstre, ned på parkeringsplassen og velkommen til Fossnes og STI FOR ØYE.

Fra Tønsberg:

Kjør til Sem og ta broen over E18 mot Andebu. 5km. kjørt, ta av til venstre mot Fossnes. Følg aleen og bakken opp, så venstre og da ser dere STI FOR ØYEs skilt og vår første skulptur, Morpheus, som ønsker dere velkommen.

.